Posted by: y4ku24 | May 15, 2011

Vitamin B17 – Penawar kanser?

Perbincangan bersama mak saudara aku yang menceritakan tentang seorang jiran yang sedang bertarung dengan kanser semalam menyebabkan aku teringat tentang dokumentari di bawah. Ianya dokumentari lama, tetapi memberi tamparan yang hebat kepadaku. Pernah juga keluar di televisyen Malaysia yang telah dialih bahasakan baru-baru ini. Tetapi yang hanya ada di youtube adalah versi Bahasa Inggerisnya.

Penawar di dalam biji apricot?

Kepada korang yang mengidap atau yang ada ahli keluarga yang mengidap apa jenis kanser sekali pun, aku amat berharap korang tonton dan fahami dokumentari di bawah. Sekurang-kurangnya tolong sebarkan kepada ahli keluarga tersebut. Entri ini aku keluarkan sebagai epilog entri yang akan datang.

I dream of a world without cancer.

Semoga mendapat manfaat.

P.S.: Suplimen B17 rupanya sudah berada di Malaysia. Boleh korang cari sendiri blogspot yang menjual suplimen ini. Aku tak nak bagi alamatnya atas sebab-sebab tertentu.

-y4ku24-

Advertisements

Responses

  1. vitamin b17 atau pun apricot seeds@amygdalin adalah salah satu penawar mujarab yg baru di temui di temui untuk dijadikan ubatan alternatif dalam menyembuhkan penyakit kenser..diharapkan ia akan dapat menjadi penawar utama dan dpt menyelamatkan beribu-ribu nyawa..

    vitamin b17

  2. kalau sudah ada kajin yang menyatakan biji apricot boleh menawarkan penyakit kanser dengan izin Allah swt,,,maka elok kita bantu beritau pesakit kanser untuk menggunakan nyer,,,tetapi jangan lupa ambil madu asli

  3. […] sikit sebab jawapannya sudah ada di entri yang lepas! Sila lihat video di dalam entri ‘Vitamin B17 penawar kanser?‘, kalau tak silap part 1 ataupun 2. Selamat […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: