Posted by: y4ku24 | September 18, 2009

Entri ke-99: Ole-ole Raya Untuk Semua!

Sempena menyambut Hari Lebaran, dan sempena Warungkampung menghampiri entri ke-100nya, aku dengan ini berbesar hati nak bagi ole-ole raya kat korang semua!

Terimalah, e-kad eksklusif dari Warungkampung, khas untuk korang!

Copy paste jangan tak copy paste!

Tahun ini Warungkampung buat ‘open warung’ sempena raya! Jom open table!

[Kredit kepada abang saudara kartunis aku, azhar ahmad a.k.a. Tembakau, atas artwork e-kad nih. Dia telah berjaya membuatkan aku nampak lebih muda dan hensem! Yeah!]

warungkg copy

In this picture, i) Tengah gaul dodol: y4ku24 ii) Tengah melahap makanan free kat belakang: [Famili] azhar ahmad, ibnu ahmad shah, adk y4ku24, adiknya^^, abidasman~, zacharias,abu saif, aznie, ummishahmi [Rakan-rakan Jepun] sangpelangi, kak haida, shah, indahayatisamsi, zalizabrina, batuterang, ainohikari,  the dreamer, asadulqalb, cucutokjanggut, ‘atiqah jasni,  syahidah, warkahraudhah, husmi, nbo_3, safiruz, b302, imam, nik zuliani, ul, taopix, eyeme, chepah, joey [Member sekolah] nusk, ainen, whitehijab, realistikjunky [Rakan-rakan siber] KA, iliana, ina, candle lilly, ustazah ilina, ct liha, fauziah, hakima, balqis, cikgu_eya, budakpantai, arsaili, izan, kak su, puding caramel, hana, adam (wOtpOg), nmw, qamarun, ReM, miqdad, ibnu salleh, damai, c’s, syphoon, yem^^, d’udin, aki, malaya, khalifwaabidullah, tgera, pirokla, decorous, ‘adz, fishballisme, tiehah hanime, nazliah, pemenang….serta silent readers yang lain. (Kalo takde nama sori la ye! Aku tulis secara manual je nih.)

Selamat Hari Raya semua! Tahun ini aku ter’balik kampung’ la pulak! Yahu!

-b3r4y4@w4run8k4mpun8!-


Responses

  1. kedai tu refer dari satu kedai tepi jalan, tapak pekan rabu. dia jual rojak dan laksa yg masuk ranking. silap2 cik in pun tak tau…

  2. salam aidilfitri
    maaf zahir batin

    p/s e-kad yg cantik

  3. Terima kasih, Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin dari saya. Selamat pulang ke kampung. =)

  4. wah, akak terharu nama masuk list… hehehe…
    hari raya omedetou gozaimas
    taqabballahu minna wa minkum
    may Allah bless us always

  5. @azhar ahmad: apalagi, raya nanti autobots let’s role la! by autobots, i mean sedara2 laki. sedara2 pompuan decepticons. nges nges…

    @ina & Balqis:🙂

    @a.z.haida: pengkomen tegar, sure masuk list punya!😀

  6. penat a keje. tahun ni beraya di melbourne

  7. tQ… haha… anda memang pandai mengembirakan pengunjung…. ^^

    Sangat comel…

    p/s: yg di atas tuh, salah eja. minta tolong padam ya… ^^
    Sori… ^^

  8. Slam Lebaran yg bakal menjelang
    Terharu sekali lagi..hahaha =)

    TQvm ya..e-cardnyer sudah diambil

  9. TQ2..😀

    Tadi tersilap tulis url.. warungkampung.com .. terkejut igt da tka template~

    anyway, jazakallah.. salam eid fitr~ jaluk ngapuro seng akeh2 yo

  10. salam
    terima kaseh byk2 abg Luqman.
    hehe… suka sangat2!!!
    sesuai dgn watak warung kampung nie…

  11. Ooo..ini kah dia stalker?ahaha.zenzen stalker jyanai.

    Eid mubarak!!

  12. comel, comel, comel🙂

    salam eid mubarak. kullu aam waantum bikhair

  13. salam eidul fitri buat warga kampung..warung kampung hahaha..maaf zahir dan batin terimala ketupat bayangan dr hamba

  14. Minalaidulwafaizin kepada Encik Luqman dan semua pembaca warung kampung …… Maaf zahir batin jika ada tidak enak bahasa ……. and one more again Eid Mubarak Raya Aidulfitri………(T_T)

  15. Salam aidilfitri luqman and warungkampung
    terima kasih banyak
    siap ade kad lagi…
    (” )

  16. wei, apsal tak update? kena la post raya update. check saiz pinggang

  17. Salam Aidilfitri
    Maaf zahir batin
    Terima kasih atas e-kad yang comel(^_^)

    p/s:bukan gaul dodol lah Encik Luqman tapi kacau dodol…

  18. selamat hari raya aidilfitri encik Luqman..opss tak suka ada title encik di depan ya..oleh itu, ucapan disambung dengan ——–>

    maaf atas segala salah dan silap hehe~

    jangan nangis beraya di perantauan huhuhu….

  19. salam aidilfitri..
    maaf zahir batin.
    terima kasih e-kad yg comey.. (terharu gak ade tulis namafauziah.hehe)
    rajin n comeynye kacau dodol…keke

    p/s nk duit raye..hehe:p

  20. Eid Mubarak.
    Maaf Zahir & Batin.
    Taqaballahu minna waminkum.

    Saya harap awak menerima juga ucapan saya yang kedua, kerana saya menghulurkannya dengan makna.

  21. Akibat beraya sakan, komen pengunjung tidak berbalas. sori ye! saya reply sekali harung trus!

    1st of all, Salam Aidilfitri sekali lagi kepada semua, maaf zahir dan batin!
    untuk yang khususnya:

    @ zacharias: oo, beraya di melbourne rupanya. sempat jumpa famili zacharias aritu, diorang ada datang rumah. update lambat skit, nak raya betul2 dulu!

    @ cikgu_eya: yang sangat comelnya kad ke, …?😀

    @ izan: sama2

    @ c’s: jaluk ngapuro seng akeh2 yo, deh! (yang deh belakang tu saya tambah, kononnya orang jawa duduk kat kelantan! hihi)

    @ Candle lilly: kalo costumer suka, tauke kedai pun tumpang happy sekali.🙂

    @ safiruz: heh heh.😉

    @ cucutokjanggut: eid mubarak!

    @ ‘adz: terima kasih atas ketupat bayangan. saya pun buat-buat makan la ye!

    @ Ct Liha: kullu ‘am wa antum bikhair. selamat2!🙂

    @ nmw: saya fikir kalo copy paste e-kad orang, hilang nilai bersungguh2 nak ucapkan hari raya, betul tak? e-kad ori baru rasa bes skit.🙂

    @ ‘atiqah jasni: gaul tu bersungguh-sungguh bunyinya, saya guna kacau, sbb memang posing untuk gambar je. hihi. <– alasan cover BM sendri dah cacar merba.

    @ iliana: tahun ni beraya di kampung la. bes2!

    @ fauziah: duit raya bayangan leh? 'adz ada banyak, gi mintak kat dia skali.🙂

    @ mazri: encik mazri silent reader rupanya…huhu. anak encik skrang 1st year ke 2nd year di aaj?
    salam aidiltri

    @ malaya: ucapan kedua? ada bagi ucapan pertama ke? tak dpt pun

  22. Salam wbt,

    Salam Aidilfitri
    Maaf zahir & batin =)
    Thanks 4 the cute e-card. Btw, waiting for the #100 entry hehe

    p/s: ada ye duit raya bygn? nak juga la! =)

  23. entry ke-100 ada ole2 tak? ngehehe thanx e-card.

  24. Assalamualaikum Luqman san….minta maaf bnyk2 …nmpaknya ustazahlina tertinggal bnyk perkara…lama sungguh tak jengok ke mana2 blog rakan2 termasuk blog sendiri… e-card yg sungguh menarik dan menyentuh perasaan…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: