Posted by: y4ku24 | December 23, 2008

Next stop: Toyama-ken

(Kepada para pembaca yang setia, aku minta maaf sebab tiada entri untuk minggu ini, kerana sibuk menjadi urusetia program Winter Gathering dan Perhimpunan Agung IPIJ. Harap korang dapat doakan program berjalan lancar!)

I am off to Toyama!

putih-copymedwg08


Responses

  1. salam…
    Good Luck!

    (^_^)V
    smile in peace!

  2. alahai..sunyi sepi la macam ni ye..humm..baiklah, all da best ya buat semua yang ada di sana..

  3. salam..
    do you know mane2 sisters yg join winter gathering tu???
    kalu ade emel address lg bagus..
    i need to ask them a few question..
    IPIJ tu ape??
    kalu kat UK we call it MSM..
    (kimaish_00@yahoo.com)

  4. salam.

    bab request kimaish tu, kita berhubung guna emel la ye?
    IPIJ ialah short form bagi Ikatan Persaudaraan Islam Jepun, walaupun kebanyakannya hanya dikalangan pelajar Malaysia Islam sahaja.πŸ™‚
    Untuk pelajar Islam di Jepun keseluruhannya ialah MSAJ, Muslim Student’s Association of Japan.

  5. Assalamualaikum ya akhi.

    Bagaimana perjalan winter gathering? Semoga beroleh sebanyak-banyak manfaat daripadanya. Terasa baru lagi bersummer gathering, dah winter. Jangan musim luruh nanti ramai yang luruh dari perjuangan pulak…πŸ˜‰

  6. Waalaikumsalaam ustaz.

    AlhamdulIllah, all went well. Ustaz jemputan pun begitu semangat dalam penyampaian alhamdulIllah.
    Selepas ini musim bunga pula, semoga usaha kami mekar seperti mekarnya bunga sakura nanti.πŸ˜‰


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: