Posted by: y4ku24 | November 30, 2008

Hadiah rakan seperjuangan

Ye ke aku ni friendly?

Ye ke aku ni friendly?

Minggu lepas aku mendapat satu email dari rakan cyber aku, Iliana. Dia telah menganugerahkan aku award di atas. Terharu aku. Ish ish… Terima kasih daun keladi aku ucapkan!

Nak balas balik, tak reti, sebab buta IT. (Tu la, kat sekolah dulu cikgu IT ajar kat depan, main solitaire kat belakang. Padan muka…)

Memandangkan itu sahaja yang aku nak cerita kali ini, maka secara officialnya, entri kali ini adalah entri terpendek!

Mari masuk ke bulan 12, kita kembali ke corak penulisan asal!


Responses

  1. sudah tentu lokman friendly…
    weeeeheheheee…
    ba’a punya komen (sepertimana yg disepakati dgn amat) ialah blog ni ada nilai cendekianya yg tersendiri.

    (…dan rupanya line kat opis ba’a amat tak friendly dgn wordpress-since ini first time dpt letak komentar)

  2. alamak..kamu ini membuatkan saya tersipu-sipu malu. ini terlalau di’publishkan’ ni..apa pun, saya juga menghargainya..arigato (hehe belajar bhs. jepun)

  3. wah.. kak iliana pnye award bes lah.. simple, yet kreatip..

    c’s pn rse cm nk wat gk.. mcm je.. tp x wat kot.. mls! ngeh..

  4. Heh heh,terima kasih Ba`a atas komen. rupanya selama ini menjadi pembaca senyap dengan abg Mat…

  5. salam….cantiknya award…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: